Behovet av frakt till Portugal eller Spanien

Behovet av frakt till Portugal eller Spanien

Många svenska pensionärer väljer att pensionera sig på den spanska solkusten eller i Portugal. Här är det billigare att köpa bostad och att leva. Vädret är dessutom betydligt bättre med många fler soltimmar per år. Många väljer även att bo kvar i Sverige och då istället ha ett litet mindre bohag utomlands. De kan då välja när de vill bo utomlands och när de vill vara i hemkära Sverige. Att bo i Sverige under sommarhalvåret är vanligt.

Trygg och säker transport hela vägen

Ska du flytta till Portugal eller Spanien måste du först och främst planera flytten. Du behöver även komma i kontakt med en flyttfirma som kör till Portugal eller Spanien, klicka här för mer information.

Det är viktigt att du undersöker dina alternativ ordentligt så du är säker på att du kan överlåta ditt bohag till firman utan att det blir problem. Kolla upp vilka garantier som gäller om något skulle gå sönder så du inte står där i medelhavets hetta med ett trasigt eller stulet bohag.

Regelmässigt är det däremot väldigt enkelt att flytta bohag till Spanien, det enda du kan behöva tänka på är att se till att ha dokumentation på möblerna som tillhör dig. Detta behövs ifall att polisen skulle undra vems möblerna är.